Astrolog Velimir Remić

Velimir Remić rođen je 1986. godine u Sarajevu. Još kao dečak vodio je školske priredbe i druge kulturne manifestacije. Sa samo dvanaest godina postao je radijski voditelj dečijih emisija. Paralaleno sa školovanjem honorarno je bio angažovan i na televiziji. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, na odseku za žurnalistiku – smer poslovno komuniciranje. Diplomski rad Reklamni prilozi na televiziji odbranio je sa najvišom ocenom. Radio je u brojnim redakcijama pisanih i elektronskih medija u Srbiji, Republici Srpskoj i BiH.

 

Od 2005. godine istražuje povezanost makro i mikrokosmosa. Sa posebnom pažnjom i velikom ljubavlju posvetio se izučavanju astrologije, te drevne veštine pomoću koje prati kretanja nebeskih tela koja nose određenu simboliku, kroz koju pronalazi rešenja za ljudske probleme i dileme. Njegova uža specijalnost je Mundana astrologija pomoću koje analizira dešavanja na globalnom nivou.

 

Odgovor dobijate u roku od 24h, ali najčešće brzo, u roku od sat, dva.

Aktivan je borac protiv globalizma. Кroz svoj rad trudi se da osvesti što više lica širom meridijana, te smatra da samo duhovno probuđeni ljudi uz Božiju pomoć mogu da se odupru Novom svetskom poretku koji se zalaže za depopulaciju stanovništva na planeti Zemlji. Vođen željom da doprinese masovnom buđenju čovečanstva, objavio je knjigе „Rađanje novog sveta“ (2016), „Ruka spasa“ (2017) i „Suze su blagoslov“ (2018).

Organizovao je brojne humanitarne akcije i koncerte na kojima je, sa ljudima velikog srca, prikupljao pomoć za bolesnu decu, napuštena i gladna lica, samohrane majke ali i za stradalni srpski narod na Кosovu i Metohiji. Posvećen je promociji i unapređenju srpsko-ruskih odnosa. Duhovna hrana mu je čitanje svetootačke literature. Svakog ponedeljka u dnevnim novinama “Kurir” možete čitati Velimirovu autorsku rubriku “Šta zvezde kažu o zvezdama” u kojoj analizira horoskope naših najpoznatijih ličnosti.

Pogledajte uslove korišćenja našeg servisa!

Velimira Remića ste ovako ocenili:

Kvalitet odgovora
100%
Brzina odgovora
95%
Cena usluge
95%