Savet dana za 03. decembar 2018.

Sunce pravi kvadrat sa Marsom. Mesec pravi kvadrat sa Plutonom, opoziciju sa Uranom, ulazi u znak Škorpiona i pravi konjunkciju sa Venerom.
Budite pažljivi u odnosima jer ćete osećati napetost i lako može da dođe do prolaznih konflikata. Takođe budite pažljivi u obavljanju planiranih zadataka i poslova jer ćete biti skloni da brzate, pa lako možete da načinite kakvu grešku. Imaćete nove ideje kako da nešto poboljšate ili rešite ali nije pogodno vreme da bilo šta novo započinjete. Nailazićete na neslaganja u odnosima sa naređenim osobama ili autoritetima, što može dovesti do konfliktnih situacija. 

NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

To vam ne bi išlo u prilog, pa se potrudite da izbegavate svađe i konflikte. Potrebno je da nađete način da umanjite napetosti. Više odmora i relaksacije vam je neophodno. Ovaj dan nije pogodan za započinjanje nove emotivne veze. Bićete skloni da naglo reagujete i da donosite nepromišljene odluke. tek u večernjim satima će doći do smirenja kada ćete moći da se uskladite sa partnerom. 
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Decembar 2018! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.