Savet dana za 1. Novembar 2019.

Mesec ulazi u znak Jarca, pravi trigon sa Uranom i sekstil sa Suncem. Venera ulazi u znak Strelca.Optimistički ćete pristupati odnosima sa drugima, kako na poslu tako i u kući, porodici, privatno. na emotivnom polju ćete biti zainteresovani za razne zabavne aktivnosti sa voljenom osobom. Sa bliskim osobama i članovima porodice ćete sarađivati i imaćete podršku u svemu što vam je potrebno, a i vi ćete pružati pomoć i podršku njima, što će vam ulepšati zajedničke trenutke. U odnosima sa voljnom osobom ćete imati dinamiku koja će vam prijati jer vam je nedostajala.  

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Uživaćete u zajedničkim aktivnostima i vremenu koje ćete provoditi zajedno. Pojačaće se vaša potreba za pružanjem lepih emocija bliskim osobama i ispoljavaćete pojačan stepen ljubaznosti i empatije prema drugima. Ono što vam je neophodno danas i u narednih par dana je jasno usmerenje ka konkretnom cilju. Postavite sebi smernice, odredite jedan prioritetan cilj kome ćete se posvetiti već od sutra.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: