Savet dana za 10. april 2019.

Mesec pravi kvadrat sa Venerom i Neptunom. Venera pravi konjunkciju sa Neptunom. Sunce pravi kvadrat sa Saturnom. Mesec pravi sekstil sa Suncem i kvadrat sa Merkurom. Jupiter kreće retrogradno. Mesec pravi opoziciju sa Jupiterom. Merkur pravi sekstil sa Plutonom.
Nailazićete na manje i prolazne napetosti u jutarnjim satima. Budite pažljivi u saobraćaju. U prepodnevnim satima doći će do pozitivnog izražaja vaša komunikativnost i smisao za odgovornost. To će vam pomoći da se posvetite dugoročnim i velikim ciljevima i da na tim poljima ostvarite napredak. Svoj autoritet ćete koristiti korektno tamo gde se pokaže potrebno. S druge strane, već od sredine dana, sve više ćete osećati pritiske od strane drugih, posebno osoba od autoriteta, da se više posvetite dugoročnim zadacima koji od vas zahtevaju naporan rad i veliku koncentraciju, što vam neće biti lako. Nećete uspevati da stignete da sve obavite u vreme koje vam bude naloženo.                            

NOVO: Mesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Bićete pretrpani obavezama, a uz to ćete i biti umorni i iscrpljeni jer će se od vas zahtevati preteški zadaci. Od pomoći će vam biti to što ćete umeti da osetite kako da se postavite pred vaše nadređene i da ublažite pritisak na vas. Imaćete uvide u potrebe voljene osobe i bliskih osoba. Na polju ljubavi ćete biti romantično raspoloženi i iznenadićete voljenu osobu tako što ćete joj pružati više pažnje i nežnosti. Ako ste slobodni, lako se može dogoditi da započnete novu vezu. Bićete skloni da idealizujete nekoga koga volite ali će vam to biti uzvraćeno na lep način. Vodićete razgovore o važnim zajedničkim temama i razmatraćete najbolje načine za efikasnije ostvarivanje zajedničkih ciljeva.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za April 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: