Savet dana za 10. jul 2019.

Mesec ulazi u znak Škorpiona, pravi kvadrat sa Merkurom i Marsom i opoziciju sa Uranom.
Pojačaće se vaša emotivna osetljivost. Budite pažljivi u odnosima jer ćete biti skloni povredljivosti, nesporazumima, nejasnoćama i drugim promenljivim i nestabilnim emotivnim stanjima. Jedno ćete osećati, a sasvim supritno misliti, što će vaše odnose činiti otežanim, posebno kada se radi o emotivnim vezama i drugim bliskim odnosima. Bićete skloni čestim promenama raspoloženja.       

NOVO: Mesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Na poslu ćete imati napet dan jer nećete moći da se dogovorite sa klijentima, saradnicima i kolegama oko radnih zadataka. Lako ćete ulaziti u svađe i konflikte. Izbegavajte donošenje važnih odluka ako se osećate povređeno i nestabilno. U večernjim satima ćete biti skloni naglim reakcijama i bioćete pojačano osetljivi na stres. Potrebno vam je više odmora.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Jul 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: