Savet dana za 10. jun 2019.

Mesec pravi sekstil sa Marsom, opoziciju sa Neptunom, kvadrat sa Suncem, trigon sa Saturnom, kvadrat sa Jupiterom i trigon sa Plutonom. Sunce pravi opoziciju sa Jupiterom.
Pokazaćete posvećenost sitnicama i svemu gde je važno strpljenje i osećaj za detalje. Umećete da se dobro organizujete i planirate. Vaša komunikacija će biti otvorena i lako ćete postizati dogovore. Ako se bavite zanatstvom i trgovinom, imaćete uspešan dan na poslu. U popodnevnim satima budite pažljivi po pitanju finansija i izbegavajte da ulazite u veće troškove, a posebno izbegavajte svaki vid rizika.         

NOVO: Mesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Bićete skloni da se dokazujete, pa biste mogli da potrošite više nego što je optimalno mudro, što vas može dovesti u minus na računu, a to bi vam u kasnijem vremenu moglo praviti probleme. U odnosima sa voljenom osobom moguća su razilaženja po pitanju zajedničkih ulaganja.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Jun 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: