Savet dana za 10. Novembar 2019.

Merkur pravi sekstil sa Plutonom. Mesec pravi kvadrat sa Plutonom, opoziciju sa Marsom i trigon sa Jupiterom.Umećete da jasno sagledate sve što vam privuče pažnju. Vaša sposobnost analiziranja će biti pojačana i umećete da proniknete u suštinu svakog problema, ukoliko budete trebali da nešto rešavate, planirate ili da donosite važne odluke. Ovaj dan vam je dobar za zdravstvene preglede i za sve što ima za svrhu unapređenje vašeg zdravlja uopšte.         

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

U komunikaciji ćete biti jasni i precizni, tako da će vas sagovornici sasvim dobro razumeti, što možete iskoristiti za važne dogovore. Umećete da jasno zatcrtate i predstavite svoje zamisli i ciljeve, a umećete i da postavljate zahteve. Tokom popodneva ćete biti napeti, pa su mogući poneki konflikti. Budite pažljivi da ne reagujete prenagljeno.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: