Savet dana za 11. Avgust 2019.

Mesec ulazi u znak Jarca, Jupiter kreće direktno, Mesec pravi trigon sa Uranom, Merkur ulazi u znak Lava.
Dan je pogodan za ostvarivanje planiranih ličnih ciljeva, komunikaciju i putovanja. Imaćete skladne odnose sa bliskim prijateljima. Iskoristite dobro raspoloženje i optimizam koji ćete imati na početku dana kako biste proveli lepe trenutke uz voljenu osobu, članove porodice, decu ili bliske prijatelje. Vaši prethodni napori na privatnom polju urodiće plodom i bićete ispunjeni zadovoljstvom. Potrebno vam je više razonode i relaksacije. Osmislićete način da to sebi priuštite i da obnovite svoju energiju.       

NOVO: Mesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

U večernjim satima ćete biti podložni promenama raspoloženja, ali će to biti kratkotrajno i prolazno. Potrebno vam je više odmora. Očekuju vas prijatni intimni trenuci uz emotivnog partnera, a bićete u prilici i da se posvetite radu na jačanju svojih unutrašnjih potencijala. Moći ćete da se odmorite i opustite tokom ovog dana i da se posvetite nekim privatnim ili kućnim aktivnostima.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Avgust 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: