Savet dana za 11. oktobar 2019.

Mesec pravi konjunkciju sa Neptunom, kvadrat sa Jupiterom i sekstil sa Plutonom. Merkur ulazi u senku i započinje retrogradni ciklus.
Ovaj dan će vam biti promenljiv na više polja. Na poslovnom polju i na polju zadataka koje ste planirali da obavite privatno imaćete dobar osećaj kako da se postavite i šta bi trebalo da vam bude prioritetno ali će vam nedostajati dobar osećaj za finansije i možete biti opterećeni uvećanim troškovima. Izbegavajte da prekomerno trošite i da ulazite u minus na računu jer bi vam to u narednim danima donelo dosta teškoća.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Umećete da se prilagodite okolnostima i ljudima sa kojima budete sarađivali i dolazili u kontakt. Iskoristite svoju prilagodljivost u nalaženju adekvatnih rešenja za komplikovane situacije koje će se pojavljivati povremeno tokom ovog dana. U večernjim satima budite pažljivi u saobraćaju. U komunikaciji će dolaziti do nesporazuma. Sa voljenom osobom ćete imati prijatne trenutke, mada se oko nekih pitanja nećete slagati.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: