Savet dana za 11. septembar 2019.

Mesec u ranim prepodnevnim satima pravi sekstil sa Jupiterom i ulazi u prazan hod koji će trajati do narednog dana oko podneva.
Umećete lako da izlazite na kraj sa situacijama na koje budete nailazili tokom dana. Bićete prilagodljivi u odnosu na druge ljude i okolnosti. Ovaj dan nije pogodan za započinjanje nečeg novog. Usmerite se na aktivnosti koje su već u toku. Vaši odnosi sa drugima će biti stabilniji. To će vam omogućiti skladnije odvijanje dnevnih aktivnosti. U odnosima sa voljenom osobom bićete u mogućnosti da ostvarite snažnu bliskost, da ostvarite bar jedan zajednički cilj i da budete punim srcem jedno uz drugo.                     

NOVO: Mesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Bićete u mogućnosti da razrešite mnogo toga što vam je u prethodnom periodu predstavljalo teškoću, problem ili nesporazum u emotivnoj vezi. Prema voljenoj osobi ćete ispoljavati nežnost, iskreno ćete pružati svoja osećanja i umećete da pokažete koliko vam je stalo.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Septembar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: