Savet dana za 12. jun 2019.

Mesec pravi kvadrat sa Marsom i Saturnom, sekstil sa Jupiterom, trigon sa Suncem i kvadrat sa Plutonom.
Osećaćete se opterećeno problemima koji nisu toliko veliki koliki će biti vaš subjektivni osećaj. Bićete umorni i teško će vam biti da razmišljate i donosite brze zaključke. Zbog toga vam se preporučuje da se bavite rutinskim i ustaljenim zadacima na poslu i da izbegavate preuzimanje viših stepena odgovornosti. Možete osećati da vas nešto iznutra pritiska, biti tužni, čak i depresivni. U odnosima sa drugima ćete ispoljavati hladnoću, a vama se može činiti da su drugi prema vama nezainteresovani i represivni, što će vam predstavljati teškoću u odnosima sa voljenom osobom. To je prolazno i dok traje potrebno je da budete fizički aktivniji i da izbegavate teške aktivnosti i bliske kontakte sa drugima.         

NOVO: Mesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

U drugom delu dana ćete već moći da skladnije funkcionišete i bićete otvoreniji na saradnju, a vaši odnosi će se poboljšati. Bićete raspoloženi da više vremena posvetite voljenoj osobi i da se opustite uz zajedničke aktivnosti, maštovite razgovore i više inicijative sa vaše strane. Kasnije uveče ćete opet biti napeti i promenljivo raspoloženi.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Jun 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: