Savet dana za 13. april 2019.

Mesec pravi trigon sa Merkurom i ulazi u znak Lava. Sunce pravi kvadrat sa Plutonom. Mesec pravi kvadrat sa Uranom.
Nailazićete na nesklad u odnosima i na važnim životnim planovima. Bićete opterećeni raznim pritiscima, što će u vama stvarati veliku napetost. Nećete moći da se prilagodite drugim ljudima i životnim okolnostima. Budite pažljivi jer to može da dovede do neprijatnih situacija, svađa, sukoba, razilazaka sa nekim ljudima, propasti planova i gubitaka.                              

NOVO: Mesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Pripazite i na novac, izbegavajte velike troškove jer možete pretrpeti gubitke i na finansijskom polju. Bilo bi mudro da sve važne stvari odložite i da se bavite samo lakšim i neophodnim aktivnostima. Povucite se i zaštitite od teških uticaja koji ovih dana prevladavaju. Ne donosite odluke, posebno one važne, jer lako možete da napravite grešku koju kasnije nećete moći da ispravite.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za April 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: