Savet dana za 13. mart 2019.

Sunce pravi sekstil sa Plutonom. Mesec pravi trigon sa Venerom i kvadrat sa Neptunom.
Vaše težnje da postignete jedan važan cilj biće ojačane jer ćete umeti da se u odlučujućim situacijama postavite kao autoritet. Drugi ljudi će prepoznati vaše kvalitete i privući će ih vaše vođstvo. Iskoristite to kako biste ubrzali ostvarivanje onoga što vam je prioritet u datom trenutku, posebno na poslu i u drugim oblastima.            

NOVO: Mesečni horoskop za Mart 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Istražićete svoje potencijale i usmerićete se ka njihovom što boljem usmeravanju i poboljšanju. U popodnevnim satima ćete biti pomalo rasejani i konfuzni. Imaćete dobar osećaj za lepotu i ako se bavite nečim profesionalno ili iz hobija što je povezano sa lepotom, dizajnom, umetnošću, imaćete uspeha. U emotivnim odnosima ćete posvetiti partneru punu pažnju i obasipaćete ga lepim emocijama.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Mart 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: