Savet dana za 15. april 2019.

Venera pravi sekstil sa Plutonom. Mesec pravi trigon sa Jupiterom i Suncem, ulazi u znak Device i pravi trigon sa Uranom.
Sa više entuzijazma i sa jasnijim planom ćete pristupiti svojim dužnostima. Bićete bolje organizovani i imaćete bolju koordinaciju sa kolegama i osobama koje srećete u poslu i svakodnevnim aktivnostima. Sa voljenom osobom ćete imati dan pun uzbuđenja koja će na oboje delovati podsticajno i uneće svežinu u vašu vezu. Partneru ćete predložiti nešto što će ga oraspoložiti i pokrenuti iz dosade u koju je u proteklom periodu donekle zapao. Ako ste slobodni bićete skloni avanturi koja će vam ulepšati dani koja ima mogućnosti da preraste i u nešto više, ali ako se to ne dogodi nećete žaliti.                                

NOVO: Mesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

U večernjim satima ćete imati zanimljive ideje koje će uneti više dinamike i kvaliteta u vašu emotivnu vezu. Ako ste slobodni, moglo bi se dogoditi da izenada i spontano uđete u novu emotivnu vezu nakon upoznavanja osobe koja će vas potpuno opčiniti.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za April 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: