Savet dana za 15. maj 2019.

Venera ulazi u znak Bika.
Vreme je povoljno da započnete sa realizacijom jednog plana koji ima za cilj da vam donese stabilnost i napredak kako na poslu tako i na polju novca. Imaćete dobar osećaj za dobitne investicije i za nalaženje plodnog tla gde će vaši planovi i ideje da se razvijaju neometano. Uspeh vas očekuje u kreativnim poduhvatima i u svim poslovima koji su povezani sa lepotom, dizajnom, odnosima sa klijentima i javnošću, u oblastima zabave i u oblastima usluga povezanih sa lepotom i ulepšavanjem.                                             

NOVO: Mesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Na emotivnom planu ćete uspeti da ostvarite bolju bliskost sa voljenom osobom, pružaćete iskreno i spontano svoje emocije i naći ćete način da unapredite vaš odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, ovo je povoljan dan za ulazak u novu emotivnu vezu koja će biti većim delom skladna i stabilna.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Maj 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: