Savet dana za 16. januar 2019.

Mesec pravi trigon sa Merkurom, Plutonom i Suncem.
Ovaj dan vam je pogodan za poboljšanja na poslu. Bićete u prilici da ozbiljnije poradite na razvoju vaših planova i zadataka. To će vam lakše ići od ruke, jer ćete imati podršku poslovnih partnera, kolega i saradnika. takođe ćete imati dobar osećaj za novac i imaćete dovoljno sredstava koje možete da uložite u napredak vaših ciljeva. Ovo važi i za posao i za privatne ciljeve.      

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Ovaj dan vam je povoljan i za odlazak na odmor i putovanje. Koristi možete imati i od poslovnih putovanja, kao i od kontakata sa osobama koje su povezane sa inostranstvom. U odnosima sa voljenom osobom i u ljubavi bićete vedro i optimistički raspoloženi. Pokazaćete dobru volju i inicijativu za prijatne zajedničke trenutke. Umećete da druge ljude činite srećnim, nasmejanim i dobro raspoloženim.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Februar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: