Savet dana za 2. Avgust 2019.

Mesec pravi trigon sa Uranom, kvadrat sa Jupiterom, trigon sa Saturnom i opoziciju sa Neptunom.
Osećaćete pojačanu motivaciju da se angažujete oko nečega što zahteva od vas da budete u pokretu i da koristite fizičku snagu, veštinu, istrajnost. Umećete da se suočavate sa preprekama. Priliv energije će vam pomoći da lakše rešavate situacije u kojima se nađete. Bićete dinamični i umećete da druge ljude pokrenete na akciju. Pri tome je važno da obratite pažnju na to da ćete biti skloni nerealnom sagledavanju pojedinih detalja onoga čime se budete bavili i vaša koncentracija će biti umanjena.   

NOVO: Mesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Možete se povremeno osećati konfuzno i zbunjeno, što može dovesti do toga da načinite nekakvu grešku koju ćete posle trebati da ispravljate. Izbegavajte nejasnoće u odnosima, kao i bilo kakve mutne radnje. U ljubavi ćete imati pojačane strasti ali i manjak međusobnog razumevanja.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Avgust 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: