Savet dana za 2. januar 2019.

Sunce pravi konjunkciju sa Saturnom. Mesec ulazi u znak Strelca i pravi trigon sa Marsom.
Savesno i odgovorno ćete pristupati svojim planovima u privatnom životu. Ovaj dan je pogodan da započnete bilo šta što je od dugoročnog značaja i da se pozabavite organizovanjem prioritetnih zadataka. Vaša moć koncentracije će biti pojačana. U odnosima sa bliskim osobama ćete biti puni razumevanja i spremni na korisne razgovore, kao i za rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva i planova. Ovaj dan vam je pogodan za sportsko-rekreativne aktivnosti. 

NOVO: Mesečni horoskop za Januar 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Dobro bi vam došlo da se više krećete radi bolje kondicije, a to bi blagotvorno uticalo na vaše zdravlje u celosti. Zabava sa voljenom osobom ili prijateljima bi vam prijala, za šta ćete imati dovoljno vremena. Svi ćete biti dobro raspoloženi i puni pozitivne energije. Imaćete dovoljno vremena i za vaš hobi, što će poboljšati vaše raspoloženje i omogućiti vam da se obnovite svoju energiju i da se osećate zadovoljno i na svom. Svoje dobro raspoloženje ćete umeti da prenesete na druge.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Januar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: