Savet dana za 2. jun 2019.

Mesec pravi trigon sa Plutonom i ulazi u znak Blizanaca.
Iskoristite dan za odmor i za aktivnosti koje će vas zabaviti i oraspoložiti. Najviše će vam prijati da se bavite intelektualnim aktivnostima i da budete u pokretu. Osećaćete potrebu da izađete napolje u šetnju ili odete do tržnog centra u kupovinu ili razgledanje. Vaša veština prilagođavanja okolnostima će biti pojačana i ništa vam neće predstavljati prepreku.         

NOVO: Mesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Prijaće vam šetnja kao i odlazak u bioskop ili susret sa prijateljima u kafiću uz razgovor o raznim zajedničkim temama. Na ljubavnom polju ćete se dogovarati sa partnerom o tome kako ćete provesti zajedničko vreme i naći ćete način da se zabavite i da vam prođe vreme u obostranom zadovoljstvu. Možete posetiti bliske rođake.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Jun 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: