Savet dana za 2. oktobar 2019.

Mesec pravi sekstil sa Marsom i ulazi u znak Strelca.
U svemu gde se to od vas očekuje i u rešavanju važnih situacija privatno ili na poslu, pokazivaćete inicijativu, pokretačku energiju, efikasnost i preciznost. Bićete spremniji za ozbiljnije i pojačane fizičke napore. Dobro bi vam došlo da se više krećete radi bolje kondicije, a to bi blagotvorno uticalo na vaše zdravlje u celosti. Zabava sa voljenom osobom ili prijateljima bi vam prijala, za šta ćete imati dovoljno vremena.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Oboje ćete biti dobro raspoloženi i puni pozitivne energije. Imaćete dovoljno vremena i za vaš hobi, što će poboljšati vaše raspoloženje i omogućiti vam da se obnovite svoju energiju i da se osećate zadovoljno i na svom. Svoje dobro raspoloženje ćete umeti da prenesete na druge. Prijao bi vam odmor kasnije popodne i u večernjim satima, kao i neki vid razonode.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: