Savet dana za 23. Decembar 2019.

Mesec pravi sekstil sa Saturnom i Neptunom, konjunkciju sa Marsom i ulazi u znak Strelca.

Osećaćete motivaciju da se pokrenete i da započnete sa realizacijom novih planova, kao i da budete više u pokretu. Potrebna vam je akcija. Umećete da druge ljude pokrećete i delujete podsticajno. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Imaćete mogućnosti da se istaknete u svom polju delatnosti. Uspeh vas očekuje u velikim i dugoročnim poslovnim poduhvatima, kao i u kreativnim projektima.              

NOVO: Mesečni horoskop za DECEMBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Vaši lični nastupi će vam doneti uspeh i dobićete potrebnu pažnju. Na emotivnom polju ćete biti strastveni i poklanjaćete partneru više pažnje. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Uživaćete u zajedničkim trenucima. Svom partneru ćete poklanjati iskrene emocije.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za DECEMBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: