Savet dana za 3. januar 2019.

Mesec pravi konjunkciju sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom.
Osećaćete pojačanu motivaciju da se angažujete oko nečega što zahteva od vas da budete u pokretu i da koristite svoju mudrost, iskustvo i holistički pogled na stvari. Umećete da nalazite adekvatna i kreativna rešenja. Pružaćete podršku, a naći ćete način kako da dobijete podršku tamo glde vam je to potrebno. Imaćete dobar osećaj za ruikovanje novcem i bićete punio optimizna u svom pristupu ljudima i svakodnevnim aktivnostima. Pri tome je važno da obratite pažnju na to da ćete biti skloni nerealnom sagledavanju pojedinih detalja onoga čime se budete bavili i vaša koncentracija će biti umanjena. 

NOVO: Mesečni horoskop za Januar 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Možete se povremeno osećati konfuzno i zbunjeno, što može dovesti do toga da načinite nekakvu grešku koju ćete posle trebati da ispravljate. Izbegavajte nejasnoće u odnosima, kao i bilo kakve mutne radnje. U ljubavi ćete se dobro razumeti sa partnerom i podsticaćete u vašoj vezi optimizam i vizije o skladnijem odnosu ali ćete biti skloni idealizaciji i nerealnom sagledavanju važnih činjenica.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Januar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: