Savet dana za 3. jun 2019.

Venera pravi trigon sa Plutonom. Mesec pravi konjunkciju sa Suncem i ulazi u fazu Mladog Meseca i u prvu četvrt, nakon čega pravi kvadrat sa Neptunom..
Bićete zainteresovani da započnete novu emotivnu vezu ili ako ste u vezi da unesu svežinu u odnose sa voljenom osobom. Bićete raspoloženi za razgovore i zabavu sa prijateljima. Osećaćete pojačanu želju za promenom unutar svog životnog prostora. Neophodno je da se bolje organizujete. Na emotivnom polju ćete se odlično razumeti sa voljenom osobom i razmatraćete kako da ostvarite nove zajedničke ciljeve.        

NOVO: Mesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Pokazivaćete više pažnje, saosećanja i razumevanja prema voljenoj osobi, čime ćete uneti više harmonije u svoju emotivnu vezu. Imaćete potrebu da se zabavite svojim hobijem, a pojačaće vam se i kreativnost. U večernjim satima ćete biti rasejani. Izbegavajte konzumaciju alkoholnih pića.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Jun 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: