Savet dana za 3. maj 2019.

Mesec pravi kvadrat sa Saturnom. Merkur pravi trigon sa Jupiterom. Mesec pravi trigon sa Jupiterom i Merkurom i ulazi u znak Bika.
Imaćete priliv novih ideja koje bi bilo mudro da zapišete i kasnije pristupite njihovoj razradi jer vam mogu doneti dosta korisnog i dobitke. Bićete uspešni u svemu što zahteva brzo nalaženje rešenja i brzo razmišljanje. Intelektualni poslovi će vam ići od ruke. Takođe ćete biti vrlo vešti u pregovorima, komunikaciji, saobraćaju i organizovanju predstojećih događaja.                                      

NOVO: Mesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Imaćete dobar osćeja za investicije i uopšte za rukovanje novcem i predviđanjem tokova novca, što vam može doneti dobitke i uvećati vaše finansijsko stanje. U odnosima sa drugima ćete umeti da se postavite adekvatno u svakoj situaciji. Iskoristite priliku da voljenoj osobi ispunite jedno obećanje koje ste joj dali, izađete zajedno u provod ili joj poklonite nešto lepo.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Maj 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: