Savet dana za 3. Novembar 2019.

Mesec pravi sekstil sa Merkurom, ulazi u znak Vodolije, nakon čega pravi sekstil sa Venerom i kvadrat sa Uranom.Osećaćete se motivisano, bićete prilagodljivi u odnosu na situacije u kojima se budete nalazili i u odnosu na ljude sa kojima se budete sretali i kojima budete okruženi. Bićete puni pozitivne energije i umećete da druge pokrećete na akciju. Ovaj dan vam je pogodan za druženje, razgovore, rekreativne aktivnosti i šetnju. Nije dobro vreme za putovanja jer su mogući zastoji u saobraćaju.    

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Bićete u pokretu, a u kasnijem delu dana ćete biti optimistički raspoloženi, spremni za zabavu, komunikaciju i bavljenje onim što vas interesuje. U odnosima sa voljenom osobom i na emotivnom polju bićete strastveni i spremni za zajedničke aktivnosti. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera i očekuje vas lep i prijatan dan udvoje ili u društvu osoba koje vam prijaju. Ako ste slobodni, moguća je prolazna avantura puna strasti.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: