Savet dana za 30. oktobar 2019.

Merkur pravi konjunkciju sa Venerom.Sa optimizmom i vedrinom ćete pristupati onome što ste planirali za danas, kao i drugim ljudima. Imaćete potrebu da se više krećete. Umećete da sagledate širu sliku onoga čiome se budete bavili tokom dana. To će vam omogućiti da brže i lakše postignete uspeh u svemu. U odnosima sa drugima ćete biti ljubazni i otvoreni na dogovore, komunikaciju, zabavu.

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Večernji sati su vam pogodni za izlazak u društvu voljene osobe ili prijatelja ukoliko niste u emotivnoj vezi. Dobro će vam doći zabava jer ćete biti u prilici da se opustite i dobro provedete, a to će vam omogućiti da obnovite svoju energiju i da se osećate srećno i radosno. Ako ste u vezi, vaš partner i vi ćete ostvariti bolju bliskost i poboljšaćete vaš odnos.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: