Savet dana za 31. decembar 2018.

Mesec ulazi u znak Škorpiona i pravi sekstil sa Suncem i Saturnom..
Izbegavajte preterivanja svake vrste, posebno preterivanja u alkoholnom piću. Bićete u mogućnosti da se zabavite i provedete relativno prijatan dan i veče, ali će biti neophodno da se prilagodite okolnostima i drugim ljudima sa kojima budete u društvu i koje budete sretali. U odnosima sa drugima se potrudite da budete otvoreni u komunikaciji, da izbegavate tajne, a sve što vam bude delovalo nejasno, potrudite se da razjasnite, kako ne bi dolazilo do nesporazuma. 

NOVO: Mesečni horoskop za Januar 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Ovo posebno važi za odnose sa voljenom osobom. Pružiće vam se prilika da stičete nova emotivna iskustva. Ako ste slobodni bićete u prilici da započnete novu emotivnu vezu. Više vremena i pažnje ćete posvećivati članovima porodice. Umećete da neočekivanim gestovima pažnje prijatno iznenadite svoje najbliže. Ispoljavaćete povišen stepen predusretljivosti u komunikaciji i dogovorima sa drugima. Biće otvoreni na nova poznanstva i druženje. 
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Januar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: