Savet dana za 4. Avgust 2019.

Mesec pravi trigon sa Plutonom, sekstil sa Merkurom i ulazi u znak Vage.
Uživaćete u razgovorima o svakodnevnim i zabavnim temama sa voljenom osobom, porodicom, prijateljima i rođacima. Osećaćete potrebu da se više krećete. Iskoristite dan za šetnju ili izlet u prirodu ako vremenske prilike budu odgovarajuće. Otiđite nekome u posetu s kim imate skladan odnos. Umećete da se prilagodite raznim okolnostima i ljudima na koje budete nailazili i sa lakoćom ćete rešavati situacije koje mogu da vam iskrsnu, mada je danas povoljan dan kada nećete imati komplikovanih situacija.    

NOVO: Mesečni horoskop za Avgust 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Osećaćete optimizam i bićete dobro raspoloženi. Na polju ljubavi ćete imati prijatne razgovore, zabavu, podsticaje od strane partnera i osećaćete se srećno. Vaš partner i vi ćete jedno drugom pružati podršku u svemu.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Avgust 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: