Savet dana za 4. jul 2019.

Mesec ulazi u znak Lava, pravi konjunkciju sa Marsom i Merkurom i kvadrat sa Jupirterom..
Ovaj dan vam je pogodan za sklapanje novih poslova i novih partnerstava. Bićete u mogućnosti da predložite jedan novi projekat koji bi se pokazao isplativim. Moći ćete da započnete sa pripremama na planiranju i organizaciji u vezi realizacije tog projekta. Znate šta hoćete, imate iskustva i neće vam biti teško da preduzmete inicijativu. Budite pažljivi da ne previdite važne detalje i sitnice, jer ćete u jednom delu dana biti rasejani i dekoncentrisani.  

NOVO: Mesečni horoskop za Jul 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

U drugom delu dana ćete umeti da se prilagođavate okolnostima i ljudima kako u poslu tako i u privatnim aktivnostima. U večernjim satima ćete biti pritisnuti brigama i skloni da se povlačite. Na ljubavnom polju iskostite popodne jer ćete se tada dobro slagati sa voljenom osobom, dok ćete u večernjim satima nailaziti na neslaganja.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Jul 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: