Savet dana za 4. jun 2019.

Mesec pravi opoziciju sa Jupiterom, konjunkciju sa Merkurom i ulazi u znak Raka. Merkur ulazi u znak Raka.
Počećete da više vremena izdvajate za dom i porodicu i biće vam potrebno više odmora i relaksacije. Umećete lako da izlazite na kraj sa situacijama na koje budete nailazili tokom dana. Bićete prilagodljivi u odnosu na druge ljude i okolnosti. Imaćete više strpljenja za druge i umećete da ih saslušate, a manje ćete imati potrebu da sebe ističete i da pokušavate da im nametnete svoje stavove. Ovo vam može pomoći u dogovorima jer ćete biti spremni da drugu stranu saslušate i da na finiji način uklopite svoje potrebe i stavove što može rezultovati uspešnijim dogovorima.        

NOVO: Mesečni horoskop za Jun 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Vaš um će biti na neki način pročišćen od suvišnih informacija i lakše ćete komunicirati, razmišljati i postizati ciljeve. Sa voljenom osobom ćete uživati u prijatnim zajedničkim trenucima, šetnji i prijatnim porodičnim aktivnostima.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Jun 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: