Savet dana za 4. Novembar 2019.

Mesec pravi kvadrat sa Suncem i ulazi u drugu četvrt.Uložićete više napora u efikasniju realizaciju ranije započetih planova i radnih obaveza. Pri tome je važno da budete pažljivi u odnosima sa drugima, kako na poslu tako i privatno. Osećaćete se nezadovoljno. U ljubavi ćete biti promeljivih emocija. Povremeno će se između vas i voljene osobe osećati napetost. Ako se ne prihvatite zajedničkih aktivnosti i ne unesete više dinamike u svašu svakodnevnicu, moguće su nesuglasice.     

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Ako budete imali zajed ničke aktivnosti koje će vas oboje pokreniti i zabaviti, napetost će se prevoriti u strastvenost i provešćete skladne popodnevne i večernje sate. Tako ćete oboje biti zadovoljni i ispunjeni, a vaša veza neće trpeti.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: