Savet dana za 4. septembar 2019.

Mesec pravi sekstil sa Saturnom. Merkur pravi konjunkciju sa Suncem. Mesec pravi sekstil sa Venerom, trigon sa Neptunom i sekstil sa Plutonom. Venera pravi opoziciju sa Neptunom.
U mogućnosti ste da jasno sagledate vaše zamisli i planove i da osmislite najbolji način za postizanje ciljeva u narednom periodu, bez obzira da li se radi o poslovnim ili vašim ličnim ciljevima. Bićete komunikativni, umećete da se dogovarate sa svima o svemu i da jasno planirate. Bićete organizovaniji nego obično. Iskoristite svoju mašrovitost i kreativnost, kako biste poboljšali svoju usmerenost ciljevima. Bićete više posvećeni sebi, pa bi bilo poželjno da izbegavate druge ljude, da se povučete. U pritivnom, nećete biti u stanju da se drugima posvetite i pružite im pažnju koja im je potrebna, što će izazivati napetosti u odnosima. U odnosima sa voljenom osobom postoji mnogo toga što će i vama i njoj-njemu delovati nejasno i što će ometati sklad u vašoj vezi, čak će vas dovesti i do raznih sumnji jedno u drugo.                       

NOVO: Mesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Uzajamna osećanja će biti kontradiktorna i možete se naći na različitim stranama. Izbegavajte tajne, posebno upuštanje u tajne veze jer bi vam to donelo probleme na više strana. Posebno ako već imate neke tajne za koje vaš partner može lako da sazna ali i da iz toga iskonstruiše svoje viđenje koje još više odstupa od realnosti. Traženjem zajednički prihvatljivog rešenja bićete na dobrom putu da izbegnete sukobe i dođete do načina kako da izađete iz nejasnoća.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Septembar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: