Savet dana za 5. januar 2019.

Mesec pravi kvadrat sa Marsom. Merkur ulazi u znak Jarca. Mesec pravi konjunkciju sa Saturnom.
Početkom dana osećaćete pojačanu napetost i nemir. Budite pažljivi u odnosima jer lako mogu da iskrsnu konflikti koji su priolazni ali neprijatni. Povrede nastale usled nepažnje i preterane žurbe su moguće. Većim delom dana bićete u pokretu i dobro organizovani, što vam otvara mogućnost za uspešnu realizaciju svega što ste planirali.  

NOVO: Mesečni horoskop za Januar 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Vaša veština komunikacije će biti pojačana, pa vam je ovaj dan pogodan za sve vrste dogovora i pregovora, kako onih u vezi poslovnih aktivnosti, tako i na privatnom polju. Sa voljenom osobom ćete razgovarati o raznim temama, što će vas oboje činiti raspoloženima i nasmejanima, a uživaćete i u razgovorima sa prijateljima. U večernjim satima počeće da vas pritiskaju razne brige. Osećaćete se tužno i depresivno. Dobro bi bilo da nađete više vremena za odmor.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Januar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: