Savet dana za 7. maj 2019.

Mesec pravi kvadrat sa Neptunom. Venera pravi kvadrat sa Saturnom. Mesec pravi sekstil sa Venerom i opoziciju sa Jupiterom.
Osećaćete se rasejano, konfuzno i bićete skloni greškama. Izbegavajte da se bavite važnim i odgovornim obavezama, koliko je to moguće i izbegavajte donošenje važnih odluka. Najvažnije od svega je da izbegavate konzumaciju alkoholnih pića. U odnosima sa drugima, posebno na emotivnom polju, nailazićete na teškoće.                                       

NOVO: Mesečni horoskop za Maj 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Nedostajaće vam emotivna toplina i ljubaznost, bićete suviše formalni, krutog držanja, a na isto ćete nailaziti i od strane vama bliskih osoba. Potrebno je da obratite pažnju na probleme koji se duže vreme gomilaju, jer prete da poremete vašu emotivnu vezu i da dovedu do ozbiljnijeg zahlađenja u odnosima. Sve ono što je opterećivalo vaš odnos, a što niste na vreme rešavali, stvaraće vam velike napetosti i dovodiće do zahlađenja. Izbegavajte teške reči i budite pažljivi. Nastojte da popravite što je moguće popraviti u odnosima.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Maj 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: