Savet dana za 7. septembar 2019.

Venera pravi trigon sa Plutonom. Merkur pravi opoziciju sa Neptunom. Mesec ulazi u znak Jarca.
Bićete zainteresovani da započnu novu emotivnu vezu ili ako ste u vezi da unesu svežinu u odnose sa voljenom osobom. Razmatraćete kako da ostvarite nove zajedničke ciljeve. Pokazivaćete više pažnje, saosećanja i razumevanja prema voljenoj osobi, čime će uneti više harmonije u svoju emotivnu vezu. Imaćete potrebu da se zabavite svojim hobijem, a pojačaće vam se i kreativnost. Tokom popodneva bićete rasejani i dekoncentrisani, zbog čega se ne preporučuje da se bavite bilo kakvim zadacima koji zahtevaju jaču koncentraciju, preciznost i umni rad.                           

NOVO: Mesečni horoskop za Septembar 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

U odnosima sa drugima nailazićete na nejasnoće i česte nesporazume. Ovaj dan vam nije pogodan za putovanja, posebno ona lokalnog tipa. Budite pažljivi u saobraćaju jer su moguće nezgode. U odnosima sa bliskim osobama i u ljubavi imaćete teškoća zbog neispunjenih obećanja, a bićete skloni i da skrivate nešto, prećutkujete ili govorite neistinu. Težićete da unesete više stabilnosti u vašu emotivnu vezu i bliske odnose u večernjim satima.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Septembar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: