Savet dana za 8. april 2019.

Mesec pravi trigon sa Saturnom, sekstil sa Merkurom, trigon sa Plutonom i ulazi u znak Blizanaca.
Oslonite se na intuiciju u nalaženju rešenja za aktuelne situacije na poslu ili u odnosima sa drugima. Imaćete dobar osećaj za konstruktivne poteze koji će vam doneti napredak ili dobitak. Bićete snalažljivi i prilagodljivi u odnosu na ono što vam se bude dešavalo u nastojanju da ispunite svoje poslovne i druge planove i u obavljanju svakodnevnih obaveza i zadataka.                            

NOVO: Mesečni horoskop za April 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Od podneva do narednog dana nije preporučljivo da započinjete bilo šta novo zbog Meseca u praznom hodu. Bavite se već započetim aktivnostima ili nečim što možete da dovršite. Osećaćete pojačanu potrebu da se posvetite rešavanju porodičnih pitanja, više pažnje ćete poklanjati članovima porodice. Na eotivnom polju ćete pokazati više brige za partnera i inicijativu da poboljšate nešto u vašem domu ili zajedničkom životu
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za April 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: