Savet dana za 8. mart 2019.

Mesec pravi sekstil sa Venerom.
Na poslovnom polju ćete biti ljubazni sa radnim kolegama, klijentima i drugim osobama. Imaćete dobar osećaj za formu i estetiku. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite dizajnom, kreativnim ili umetničkim zanimanjem. Ovo vam je pogodan dan za poboljšanje odnosa, na prvom mestu sa emotivnim partnerom.       

NOVO: Mesečni horoskop za Mart 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Osobi sa kojom ste u vezi ćete prirediti lepo izenađenje, tako što ćete je izvesti na vaše omiljeno mesto, na koncert, predstavu, u bioskop ili u restoran. Voljenoj osobi ćete pristupiti sa osmehom, vedrinom, toplinom, što će doprineti poboljšanju kvaliteta vašeg odnosa. Umećete da voljenu osobu oraspoložite i pokažete da vam je stalo do nje. Prijaće vam da provedete nekoliko sati u intimnoj atmosferi. Ako ste slobodni, imaćete više vremena za sebe. Bićete više nego obično u pokretu i raspoloženi za komunikaciju sa drugima, kao i za zabavu.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Mart 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: