Savet dana za 8. novembar 2018.

Mesec pravi sekstil sa Plutonom i kvadrat sa Marsom. Jupiter ulazi u znak Strelca. Mesec ulazi u znak Strelca i pravi konjunkciju sa Jupiterom.
Intuicija će vam biti pojačana. Imaćete dobar osećaj kako da izvodite akcije, bez obzira šta budete radili i čime se bavite. Nalazićete način da sve obavite uspešno i da pri tome u sve to unesete i svoje kreativne sposobnosti i uživate. Spojićete ugodno sa korisnim i na poslu i u privatnom životu. Bićete prilagodljivi u odnosu na sve što vam se bude dešavalo i za vas neće danas biti nerešivih i bezizlaznih situacija. 

 

NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Ako se i pojavi nekakav problem, što je malo verovatno, uspećete lako da ga rešite i da izvučete dobit za sebe. Na emotivnom polju će biti pojačana vaša strastvenost ali ćete umeti da pokažete nežnost prema voljenoj osobi i umećete da osetite kako je vaš partner raspoložen i kako treba da mu pristupite.  
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Novembar 2018! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.