Savet dana za 9. februar 2019.

Mesec pravi kvadrat sa Venerom i Saturnom. Merkur pravi sekstil sa Uranom.
Imaćete priliv novih ideja koje bi bilo mudro da zapišete i kasnije pristupite njihovoj razradi jer vam mogu doneti dosta korisnog i dobitke. Bićete uspešni u svemu što zahteva brzo nalaženje rešenja i brzo razmišljanje. Intelektualni poslovi će vam ići od ruke.               

NOVO: Mesečni horoskop za Februar 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Takođe ćete biti vrlo vešti u pregovorima, komunikaciji, saobraćaju i organizovanju predstojećih događaja. Imaćete dobar osćeja za investicije i uopšte za rukovanje novcem i predviđanjem tokova novca, što vam može doneti dobitke i uvećati vaše finansijsko stanje. U odnosima sa drugima ćete umati da se postavite adekvatno u svakoj situaciji ali će vam nedostajati srdačnost i toplina, što je dobro za poslovne, ali ne i za lične odnose.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Februar 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: