Savet dana za 9. mart 2019.

Sunce pravi sekstil sa Saturnom. Mesec pravi kvadrat sa Saturnom i Plutonom i trigon sa Jupiterom.
Ovaj dan vam je pogodan da se pozabavite važnim projektima na duži rok, koji zahtevaju dosta zalaganja i strpljenja. Umećete da svemu pristupate sa jakim samopouzdanjemi stabilnošću, što će vam pomoći da okolnosti i ljude na koje budete nailazili postavite na svoje mesto. Učvrstićete svoje pozicije i autoritet. Vaše ambicije će biti pojačane, što vam omogućuje da se probijete na neku bolju poziciju.        

NOVO: Mesečni horoskop za Mart 2018. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Umećete da sklapate dobre i korisne dogovore i sa sagovornicima ćete lako rešavati i komplikovanija pitanja. Na emotvnom polju ćete vaš partner i vi imati više poverenja jedno u drugo i radićete na ostvarenju zajedničkih ciljeva. Jedno drugome i okolnostima ćete se lako prilagođavati, što će pozitivno uticati na vašu emotivnu vezu. U večernjim satima ćete biti umorni, iscrpljeni i napeti. Savetuje vam se odmor.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Mart 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

 

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: