Savet dana za 9. Novembar 2019.

Saturn pravi sekstil sa Neptunom. Mesec pravi trigon sa Venerom i kvadrat sa Saturnom.Raspoloženje će vam biti pozitivnije u odnosu na prethodne dane. Bićete u mogućnosti da se više krećete, da usvajate nove metode, prihvatate nova saznanja, učite nešto novo o onome što vas zanima ili što je vaše stručno područje. Na poslu ćete imati dobar osećaj za investicije i rukovanje novcem. Ulagaćete energiju u dugoročne projekte i imaćete dobar osećaj kako da ostvarite napredak u karijeri, uspeh u onome čime se bavite i kako da uvećate vašu zaradu. vaše pozicije će biti stabilne. Više pažnje ćete obraćati na troškove i raspoređivanje prihoda i rashoda u cilju bolje ravnoteže na polju novca. Umećete da budete od podrške drugima. Vaša kreativnost će doći do boljeg izražaja, što će vam koristiti ako se bavite nečim gde se od vas traži da budete kreativni.        

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Uspevaćete da se prilagodite okolnostima na koje budete nailazili i ljudima sa kojima budete u kontaktu. Snalazićete se u svakoj situaciji. Na emotivnom polju ćete znati kako da voljenu osobu učinite zadovoljnom vašim odnosom. Bićete u mogućnosti da značajno unapredite vašu emotivnu vezu jer ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osobe. U večernjim satima ćete biti umorni i osećaćete se neraspoloženo, pa je najbolje da se povučete i odmarate..
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: