Savet dana za 10. oktobar 2019.

Mesec pravi sekstil sa Uranom, trigon sa Merkurom i sekstil sa Saturnom.
Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak u sprovođenju vaših ideja i inovativnih rešenja u delo. Nešto što ste ranije pokrenuli i za šta niste bili sigurni da li će vam doneti očekivbane rezultate sada će vas prijatno iznenaditi rezultatima koji će biti bolji od očekivanih. U odnosima sa drugima ćete biti komunikativni i nalazićete nove i drugačije pristupe koji će vam omogućiti da vaši dogovori budu uspešniji.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Na emotivnom polju ćete biti u prilici da upoznate potencijalnog kandidata za ulazak u emotivnu vezu. Moguća su i nova prijateljstva. Umećete da se dobro konkcentrišete na ostvarenje i poslovnih i privatnih ciljeva. U odnosu sa voljenom osobom pokazivaćete više inicijative i pažnje. To će pozitivno uticati na vašu vezu.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: