Savet dana za 9. oktobar 2019.

Mesec ulazi u znak Riba i pravi trigon sa Venerom.
Vaša maštovitost, kreativnost i intuicija će biti pojačani. To će vam doneti uspeh ako se bavite kreativnim zanimanjima, estradom, filmom, fotografijom, kao i u rešavanju važnih situacija. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite u raznim situacijama i u odnosima sa većinom ljudi sa kojima budete imali nekog posla ili susrete. Svoju ličnost ćete ispoljiti na najbolji način u situacijama u kojima se budete nalazili danas. Privući ćete pozitivnu pažnju u javnosti i u odnosima. 

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2019. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.

Na emotivnom polju vam je ovo jedan od boljih dana jer ćete da voljenom osobom ostvariti bar jednu zajedničku želju i postići ćete više sklada i bliskosti. Vaša strastvenost će biti pojačana. Doći će do izražaja vaša unutrašnja snaga i bićete u stanju da prevaziđete svaku prepreku i rešite svaki potencijalni i stvarni problem. Iskoristite ovaj dan za postizanje uspeha u onome što želite jer će vam to biti lako dostupno i ostvarivo.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2019! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: