9 načina za razvijanje vaših intuitivnih veština pri razmišljanju i donošenju odluka

Kada prolazite kroz duhovno buđenje, možda nećete prepoznati znakove.

Ali intuitivno razmišljanje često ide ruku pod ruku sa duhovnošću i doživljavanjem duhovnog buđenja.

Možda proživljavate teška vremena u svom životu. Možda izbegavate razmišljanje o proširivanju svog duhovnog razumevanja iz mnogo različitih razloga. Ali u svakom slučaju, važno je obratiti pažnju na ono što se događa oko vas da biste čuli poruke Univerzuma.

Jednom kada budete spremni da proširite svoja uverenja i otvorite se porukama iz univerzuma, moći ćete da shvatite mnogo više o moći vaše intuicije prilikom donošenja odluka i životnih izbora.
 

Evo 9 načina na koje možete razviti svoje intuitivno razmišljanje kako biste donosili odluke koje će vam poboljšati život.

1. Meditacija.

Ne postoji pogrešan način meditacije.

Svaka smislena navika posvećena vašem vellness-u započinje trasiranje puta do vaše intuitivne spoznaje.

Svoju posvećenost meditaciji možete započeti binauralnim ritmovima.

Takođe, možete da se pet minuta pre spavanja fokusirate na zvukove disanja.

Meditacija je nešto što je ukusno i slasno. Potrebno je samo pronaći vašu tačku slatke povezanosti.

Otpočnite jednostavno, dok ne otkrijete svoj omiljeni stil meditacije.

Dnevni horoskop: pripremaju najbolji astrolozi mozete procitati svakog dana i sebi isplanirati dan

.

2. Molitva.

Ako je meditacija način otvaranja i primanja univerzalnih energija, molitva je razgovor sa Bogom, anđelima i vašim vodiljama.

Otkrićete magiju kada započnete ovaj divan dijalog.

Odgovori koje dobijete mogu doći u obliku mira, prosperiteta, vitalnosti i nove svesti.

 

3. Karte proročanstva.

Kupite špil. Pronađite onaj koji ima puno boja i detalja.

Svakog jutra izvucite kartu i pregledajte je. Razmislite kako se osećate. Podseća li vas na bilo šta? Zapišite svoje misli.

Na kraju dana, napišite malo o svojim iskustvima.

Vodite ove beleške u dnevniku posvećenom ovoj navici.

Počećete da uspostavljate vezu sa onim što svaka karta vama lično znači. Ovo je jednostavan način za stvaranje sopstvenog rečnika univerzalnih poruka. Verujte svojoj intuiciji. Neka ova vežba bude zabavna!

 

4. Negujte se.

Jedite zdravu hranu, naspavajte se i tretirajte sebe ljubavlju i pažnjom.

Neki veruju da je biljna dijeta idealna za vašu intuitivnu praksu. Bavite se vašim telom i ostanite hidrirani. Preporučuje se vrlo ograničena (ili nikakva) količina alkohola ili pušenja.

Svaki korak koji se preduzima za smanjenje stresa povećava vašu vezu sa svim onim što jeste.

 

5. Provodite vreme u prirodi.

Čak i ako ne možete u potpunosti da izađete iz grada, provedite vreme u blizini drveća, vode ili bilo čega što nije stvorio čovek. Biti u blizini životinja je takođe vrlo terapijski. Korišćenje prirodnih proizvoda kao što su čaršavi od organskog pamuka i peškira takođe je dobro za vas, a takođe podržava i olakšava kontakt sa vašom intuicijom i mudrošću.

 

6. Povežite se sa drugima u svojoj zajednici.

To mogu biti grupe za okupljanje, Facebook grupe ili kursevi fokusirani na intuitivne veštine ili druge metafizičke teme. Pronađite svoju grupu srodnih duša i povežite se sa drugima koji vam mogu pomoći da povećate intuitivno razmišljanje.

Najbolji astro savetnici su vam na raspolaganju. Možete ih kontaktirati i postaviti pitanje putem SMS
 

7. Istražite duhovne prakse.

Posvetite se svakodnevnom čitanju malo o vellness praksama, alternativnim terapijama, duhovnosti ili nečem drugom što podiže vaš nivo svesnosti. Ovo proširuje vaše razumevanje i može vam pružiti novu duhovnu naviku u kojoj možete uživati.

8. Saznajte o kristalima i nebeskim telima.

Otkrijte sa kojim svojstvima je povezan svaki kristal. Pronađite načine da ih unesete u svoj život nakitom, dekoracijom kuće i još mnogo toga. Pronađite šta je vaš lični srećna amajlija. Takođe možete naučiti o zvezdama i mesecu sa metafizičkog stanovišta i kako se možete povezati sa njima. Saznajte o mesečevim ciklusima ili čak otkrijte svoj sunčev i mesečev znak.

9. Koristite sva svoja čula.

Ovo je tako važno. Ne oslanjajte se samo na svoj vid i sluh. Obratite pažnju na to kako se osećate oko određenih ljudi i događaja. Da li osećate stvari u stomaku ili negde drugde? Iskreno, ovo je jedan od najboljih setova veština koje možete dobro iskoristiti tako da dobijete odlične rezultate ako težite intuitivnom životu.

Kakav je život kada ste duboko povezani sa Univerzumom kroz intuitivno razmišljanje?

Probudite se ujutro nakon ugodne noći na čaršavima od organskog pamuka. Pre nego što ustanete iz kreveta, duboko udahnite 10 puta. Uživate u smutiju od svežeg voća i idite u šetnju. Pre nego što krenete na posao, pročitate dnevni astrološki izveštaj i primetite mesečevu fazu. Nosite svoju omiljenu narukvicu od ružičastog kvarca. Tokom pauze za ručak ispričate se sa prijateljem sa kojim delite interes za meditaciju i koga smatrate delom „svog plemena“ jer ste oboje zainteresovani da znate više o kartama proročanstva. Trenutno povlačite dnevnu karticu. Sa svojim prijateljem delite da želite da učite da više verujete svom instinktu na poslu. Na kraju dana izgovarate kratku molitvu zahvalnosti. Posle molitve provedete nekoliko minuta u tišini, fokusirajući se na dah i osećajući zahvalnost.

Zaista je jednostavno uključiti navike za jačanje intuicije u svoj život.

Najvažniji deo poboljšanja vaše intuicije i veština donošenja odluka je verovanje u sebe i posvećenost sebi. Zabavite se istražujući svoje intuitivne moći. Zaslužujete da živite najbolji mogući život, ali samo vi to možete stvoriti. Meditacija omekšava vaše misli i pruža vam mogućnost da ljubav i hrabrost uđu u vaš svet. Vaše molitve postaju anđeosko vođstvo, isceljenje i zaštita. Usporite i stvorite prostor za ljubav u vaem životu. Sada je savršeno vreme da doživite čudo. Uživajte u procesu ekspanzije.

Najbolji astro savetnici su vam na raspolaganju. Možete ih kontaktirati i postaviti pitanje putem SMS
 

Procitajte MESECNI HOROSKOP koji je pripremio Igor Pavlukovic