Astro Paypal

NOVO NA NAŠEM TRŽIŠTU!!!

ASTRO PayPal je potpuno novi servis  koji omogućuje brzo, lako i jednostavno funkcionisanje. Od sada možete razgovarati sa astrologom ili numerologm na jednostavan način i to kupovinom minuta putem Paypal. Sve što je potrebno da uradite je da odaberete željeni paket i po veoma povoljnim cenama razgovarate sa najboljim astrolozima, astro savetnicima i numerolizma, itd. ASTRO PayPal je nešto potpuno novo što će vam omogućiti da člakše i brže komunicirate sa astrolozima.

Najpovoljnije mesto za razgovor sa astrolozima. Odaberite paketi koji želite.

Velika promocija:

   

Astrolozi koji su tu zbog vas svakog dana od 08-22h

 

Nakon uspešno obavljene kupovine minuta, možete pozvati broj iz zemlje odakle dolazite i započeti razgovor sa astrologom kad god vi to želite. Poziv je po ceni lokalnog saobaraćaja, nema nikakvih ekstra troškova.

  

Osim kupovine minuta za razgovor, omogućili smo vam i da putem Paypal servisa možete postaviti pitanje željenom astrologu. Jednostavan način, pritisnete na gumb astrologa kojem želite da postavite pitanje i otvoriće se prozor u kojem vam se nudi mogućnost postavljanja pitanja. Astrolog će vam odgovoriti u najkraćem roku a vi ćete pitanje moći da pročitate na linku koji čete dobiti nakon uspešno izvršene uplate.

    

Zavirite u svoju budućnost. Saznajte šta će vam zvede reći. Put do Iz celog sveta, nikad lakše, nikad jeftinije i nikad brže. razgovarajte sa astrologm u vremenskom intervalu koji vi želite. razgovor sa astrolozima u astro centru nikad nije bio lakši  – sve na jednom mestu. Na raspolaganju su vam naši najbolji stručnjaci iz oblasti astrologije i numerologije. nakon uspešno izvršene kupovine, sve što treba da uradite je da pozovete broj zemlje iz koje dolazite i razgovarate sa astrolozima. Nakon uspostave veze pritisnite taster za astrologa sa kojim želite da razgovarate.

ASTRO PayPal je servis namenjen za razgovor sa astrolozima, numerolozima. Uz ASTRO CARD servis omogućeno vam je da stupite u kontakt sa željenim astrolozima koji će vam dati odgovore na sva vaša pitanja.

Ovde možete pročitati i dnevni ili mečni horoskop koji su pripremili naši najbolji stručnjaci. za ljubitelje numerologije možete pročitati sve o numerologiji ovde.