ASTRO SKENER: Deni Boneštaj

On je budući Balkanski muzički kralj

deniZgodni i talentovani Podgoričanin Deni Boneštaj mami uzdahe kod devojčica u celom regionu a njegove pesme sve više se slušaju po klubovima u Evropi što mu donosi popularnost o kojoj je sanjao kao dečak. On je rođen sa znakom i podznakom u domaćinskom, emotivnom i romantičnom Raku što pokazuje da je ličnost koja ima svu toplinu ovog sveta i da će u duši večno ostati čisto i nevino dete. Dispozitor Sunca i ascendenta je Mesec koji se u trenutku rođenja nalazio u zemljanom znaku Device što je doprinelo da se Boneštaj strogo pridržava zdrave ishrane, vežbanja i doterivanja ne samo zbog prirode posla nego zato što je on neko ko do najsitnijih detalja vodi računa o svom vizuelnom identitetu.

On je momak koji je spreman za sve izazove i u trenutku ume da se snađe u određenoj situaciji ma koliko ona bila stresna, ali sa druge strane ima predispozicije za psihosomatske tegobe u predelu solarnog pleksusa. Hipohondrija je takođe aspektovana jer je Deni emotivno nezadovoljan i svu snagu ulaže u muzičku karijeru koju će da jača iz godine u godinu a posebno od leta 2015 pa i tokom cele 2016 godine. Zbog natalnog kvadrata Meseca sa Saturnom i Uranom on je doživeo ljubavne probleme u godinama koje su iza nas a kako vidim još uvek se nije skroz opustio i oporavio a znamo da iz veze sa Lucijom Šalov ima ćerku Izabellu. Nažalost planete pokazuju da još uvek nema na vidiku stabilnosti po pitanju zajednice ili bračnog života jer Deni ima strah te mu je muzika za sada na prvom mestu.

Savetujem mu da izbegava saradnju sa vlasnicima lokala koji iza sebe imaju prljavu prošlost jer to mu nikako ne ide u prilog. Iako u horoskopu nije vidiljiva bračna sreća, ono što je sigurno jeste to da će Boneštaj jednog dana biti Balkanski muzički kralj. Osim što ima urođeni talenat za muziku on se već dve godine obrazuje na Muzičkoj akademiji u Beogradu. Šansu za zajednički život imaće na leto 2016 godine.

Astrolog Velimir Remić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.