ASTRO SKENER: Ivica Dačić

Ministar sprema čistku u stranci!

ivicadacic

Aktuelni ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić godinama se uspešno nosi sa izazovima na politčkoj sceni Srbije, a ako ste se pitali kako je moguće da toliko dugo opstaje na vlasti odgovor je jednostvan – on je dvostruki Jarac za kojeg radi vreme. Saturn kao vladar njegovog znaka i podznaka donosi mu ozbiljnost, istrajnost, čast i poštenje. Da nije tako, Dačić bi posle prvog mandata završio svoju politčku karijeru. Ono što njemu najčešće teško pada jeste činjenica da ga mnogi pogrešno shvataju i ne vide onako kako bi on zaista želeo.

Veliki je broj građana koji imaju iskrivljenu sliku o njemu, a to mu nosi položaj planete Neptun u polju karijere. Nema sumnje u to da Ivica mnogo voli pare, ali Saturn u polju finansija nam ukazuje da ume da štedi i da nije rasipnik. Imajući u vidu činjenicu da je naša zemlja u horoskopu Jarac, ne treba da nas čudi angažman Ivice Dačića u politčkom životu Srbije jer je on taj koji ume da se nosi sa problemima od kojih bi mnogi u startu digli ruke. Što je zadatak teži, to je za ministra veći izazov da se potpuno preda poslu i svima pokaže koliko je sposoban.

U trenutku njegovog rođenja Mesec se nalazio u vatrenom Ovnu na 24 astrološkom stepenu u polju komunikacija. Ministar spoljnih poslova ume brzo da se iznervira i da reaguje u efektu što će biti sve izraženije u godinama koje dolaze. Brzo se naljuti, a isto tako kroz nekoliko minuta nestane sav bes. To je njegova priroda i uvek će takav biti. Osim što će doživeti neminovne promene na ličnom planu, Ivica Dačić će tu energiju da preusmeri i na stranku čiji je vođa tako da nije nikakva slučajnost najava promene imena partije. Sve to desiće se naglo, a sprovešće i veliku čistku u SPS-u. On kao dvostruki Jarac kazniće sve one koji nisu savesno radili proteklih godina i iniciraće istragu protiv svih koji su narušavali ugled stranke. Tranzitni Jupiter koji je sada u njegovom polju javnosti, doneće mu velike uspehe i rezultate kojim će da zadivi celu Vladu Srbije na čelu sa premijerom Vučićem posebno na jesen ove godine ali i tokom jula meseca 2015 godine. Merkur u Strelcu nam jasno pokazuje da je on kad tad morao biti na čelu ministarstva koje ima kontinuirane kontakte sa inostranstvom uz česta putovanja. Na proleće 2015 Dačić će da doživi veliku transformaciju svoje ličnosti koja je već počela ali on o tome ni sa kim ne razgovara.

Nema razloga za strah i paniku koji su vidljivi a sa kojim se za sada dobro nosi. Ministru bih savetovao da iskoristi dva povoljna perioda za reformu stranke, a to su decembar 2014 kao i proleće 2015 godine. Pred njim su plodne godine, osetljivo zdravlje i korenite promene koje uveliko planira da sprovede u delo.

Astrolog Velimir Remić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.