ASTRO SKENER: Nataša Bekvalac

Jesen nosi tajnu ljubav!

natasa-bekvalac_600px

Novosadska barbika Nataša Bekvalac rođena je u znaku lepe, pravedne i talentovane Vage koja je uvek spremna za pronalaženje kompromisa u svim sferama života. Iako je do sada mnogo propatila, to je nikako nije srušilo već dodatno ojačalo. Iz cele drame koja je prati od trenutka kada joj je bivši suprug imao nesreću, ona je izvukla pouku i naučila da se nosi i sa manje lepim događajima koje život servira. Njen podznak je u marljivoj i pedantnoj Devici dok se Mesec u trenutku rođenja nalazio u vatrenom Ovnu u osmom polju horoskopa.

Tranzitni Uran je od 2010 godine u Ovnu pa Bekvalčevoj remeti emotivnu sreću, donosi šokantne ljubavne događaje, skandale kao i uznemirenost koju nikako da iskontroliše. Oni koji pomno prate njen rad znaju da ona često spominje rekonektivno isceljivanje koje joj pomaže da povrati ravnotežnu koju joj je poljuljao Uran. Nažalost još uvek je jaka konjunkcija Urana i Meseca što proizvodi mnogo stresa, eksplozivne reakcije, negativnu energiju preko ženske populacije kao i često plakanje jer nervni sistem je preopterećen.

Jasno se vidi da Nataša sada prolazi kroz tešku fazu života jer iskušenja u ljubavi nikako da prestanu. Ona će da se povuče ovog proleća i leta, a već od jeseni otvaraju se aspekti za ulazak u novu ljubavnu vezu koju će pokušavati da sakrije ali joj neće poći za rukom. Njen sledeći partner biće uspešan i bogat čovek poreklom iz Crne Gore sa kojim će da se upozna u Beogradu ili Beču.

Savetujem Nataši da ide na obavezne redovne ginekološke probleme tokom celog proleća sa naglaskom na prvu polovinu juna meseca 2014 godine. Od 16 jula ove godine pevačica će da oseti priliv pozitivne energije i veliko olakšanje jer će Jupiter da šalje moćne aspekte iz vatrenog Lava ka njenim planetama u vatrenim znacima. Popularna Novosađanka treba da pazi kome šta priča i poverava jer vidim izdaju od strane jedne „prijateljice“ crne kose.

Astrolog Velimir Remić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.