ASTRO SKENER: Svetlana Ceca Ražnatović

ASTRO SKENER: Svetlana Ceca Ražnatović

Iako su mnogi opsednuti njenom muzičkom karijerom i uspesima koje kontinuirano ostvaruje, nemali je broj fanova i novinara koji na sve načine pokušavaju da iskopaju bilo kakvu informaciju o ljubavnom životu naše najveće muzičke zvezde Cece Ražnatović ali im to ne polazi za rukom. Ona je rođena u znaku Blizanci, sa podznakom u strastvenoj i magičnoj Škorpijom kojom pleni pažnju širokih narodnih masa, dok se u trenutku njenog rođenja Mesec nalazio u vatrenom Strelcu.

U ovosedmičnom „Astro skeneru“ moj fokus će da bude ljubavni život folk dive. Iako skoro pa nikada ne govori o svojoj privatnosti i emocijama u medijima, Ražnatovićeva je pevačica koja odlično zna svoj posao i način na koji treba da sarađuje sa novinarima te vešto izbegava da javno govori o ljubavi . Ona je žena koja karijeru ne gradi preko skandala ili priča iz privatnog života. Pesme su te koje je održavaju na sceni svih ovih godina.

Posmatrajući planete vidim kako je Ceca i dalje u jednoj napetoj i po malo mračnoj fazi života koja je krenula u jesen 2012 godine sa ulaskom Saturna u njen podznak Škorpija. Pregurala je najteže dane u izolaciji odnosno kućnom pritvoru (Tranzitni Saturn u 12 polju), a sada se planete nameštaju tako da će joj se od kraja avgusta 2014 ukazati odlična šansa za novu ljubav. Naime, deveto polje horoskopa koje se tiče drugog braka je u znaku Rak, vladar je Mesec u Strelcu a dispozitor je Jupiter u Vodoliji pa nam to pokazuje da se pevačica neće upuštati u drugi brak već u emotivnu vezu u kojoj će moći da bude potpuno nezavisna i slobodna žena. Tranzitni Jupiter će iz znaka Lav 29 avgusta ove godine da formira moćan trigon sa njenim Mesecom u Strelcu što jasno pokazuje da je pred njom ljubavna sreća sa osobom iz inostranstva. Reč je o veselom i dobrom čoveku koji je iza sebe imao brak. Ceca će da ga upozna na kratkom putovanju a pošto aspekt kreće krajem leta izvesno je da će pevačica doživeti novu ljubav baš u vreme godišnjeg odmora.

Nadam se da će Svetlana konačno da sretne jaču polovinu koja može u svemu da je prati, a ono što je vidljivo u horoskopu jeste da će to biti sakrivena ljubav jer je Mesec (emocije) u konjunkciji sa Neptunom (tajna).

Astrolog Velimir Remić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.