Najbolji astrolozi na jednom mestu

Najpovoljnije mesto za razgovor sa astrolozima. Ovo je mesto gde najbolji astrolozi, astro savetnici, numerolozi i drugi vrlo precizno pojašnjavaju vašu sudbinu i daju odgovore na svako pitanje! 

Pozovi i saznaj...

Astro PayPal razgovor

Igor Pavluković

Jedan od najboljih astroloških stručnjaka na prostoru EX-YU može vam dati odgovore na sva vaša pitanja. Pozovite i razgovarajte o svim detaljima koji vas zanimaju. Očekjute najpreciznije odgovore. 

Aleksandra Arizanović

Rođena sam u Beogradu 1976. godine, diplomirala sam na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, smer specijalni pedagog (edukovana i iz oblasti psihodrame).

Danica C. Obradović

Numerologijom se bavi nekih 30 godina i od oca je tu ljubav pretvorila u svoju životnu orjentaciju… Astrologija je došla kao posledica širenja znanja i njome se bavi zadnjih 15 godina

Mirjana Marković

Cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada. Ona je specijalizovana za natalnu astrologiju a koristeći svoju intuiciju daje nepogrešive prognoze.

Astrolog Alan

Parapsiholog i astrolog Alan dolazi iz Amerike. Vrhunski je znalac iz svoje oblasti i svojim iskustvom uspeo je da pomogne mnogima u Americi i Kanadi gdje je ziveo nekoliko godina…

Milana Kolarov

Astrologiju je počela  da izučava na  Novom Zelandu, pre sedamnaest godina. U toj čarobnoj i dalekoj zemlji, je sem astrologije usvojila holistički pristup životu, reiki i druge spiritualne tehnike za održavanje zdravlja i mladosti.

Astro PayPal razgovor